Toeval bestaat niet
Keet kreeg van haar oma een brief, die al jaren achtergehouden is geworden voor haar.
Zodra ze de brief leest komt ze erachter dat deze van haar moeder is, die haar als baby in de steek heeft gelaten.
Keet kan haar irritante, maar ook aantrekkelijke collega Seger totaal niet uitstaan. Helaas is uitgerekend hij degene die haar het beste kan helpen om op zoek te gaan naar haar moeder.
Samen zoeken ze uit hoe en waar ze het beste kunnen beginnen met de zoektocht.
Tijdens de zoektocht komt Keet erachter dat Seger eigenlijk helemaal niet zo erg is als dat ze altijd dacht, hoe erg ze hier ook tegen probeert te vechten.
Toeval bestaat niet speelt zich af in het heden, maar ook gedeeltelijk in het verleden.
Je krijgt hierdoor steeds meer begrip voor het personage dat in het heden nog erg onduidelijk is.
Zelf vind ik het erg fijn dat het boek in de 'ik'-vorm is geschreven. Hierdoor lijkt het net alsof het over je eigen leven gaat.
Het deel dat zich in het verleden afspeelt is ook geschreven vanuit de 'ik'-vorm, maar dan vanuit Rose, de moeder van Keet.
In dit deel kom je meer te weten over de achtergrond van Rose.
Dit deel van Toeval bestaat niet is net zo fijn en vlot geschreven zodat je ook hierin helemaal in op kan gaan.
Ik heb echt genoten van dit boek en zou het dan ook zo weer opnieuw lezen.
Dit was het eerste boek dat ik heb gelezen van Gillian King, maar zeker niet het laatste.
Kortom een heerlijke feelgood roman met een vleugje drama erin.
Als je houdt van heerlijke feelgood romans dan raad ik dit boek zeer zeker aan!
Zodra je het boek begint te lezen wordt je helemaal meegenomen in het verhaal en kun je niet meer stoppen met lezen.
Samen zoeken ze uit hoe en waar ze het beste kunnen beginnen met de zoektocht.
In dit deel kom je meer te weten over de achtergrond van Rose.
Ik heb echt genoten van dit boek en zou het dan ook zo weer opnieuw lezen.
Kortom een heerlijke feelgood roman met een vleugje drama erin.
Als je houdt van heerlijke feelgood romans dan raad ik dit boek zeer zeker aan!