Puur feelgood, maar niet te zoetsappig!

Readsbyrenske 23 mei 2024
Vanaf bladzijde één zat ik direct in het verhaal en kon ik moeilijk dit boek wegleggen. Dat kwam mede door dat dit boek heerlijke korte hoofdstukken heeft, waardoor je iedere keer denkt ‘Ah nog één hoofdstuk’. En voordat je het weet ben je gelijk weer 4 á 5 hoofdstukken verder. Het leest heerlijk weg. Ik vind de schrijfstijl van Chantal ook erg fijn, het is absoluut een feelgood roman en toch vond ik het niet te zoetsappig. Je voelde de spanning tussen Fabiënne en Max, maar ook tussen Fabiënne en Adam.

Daarnaast kreeg ik ook in het begin erg veel ‘Emily in Paris’ vibes, maar dat heb je volgensmij al snel als je mode designer en parijs koppelt. Het stoorde mij absoluut niet, want ik vind die serie ook harstikke leuk. Tevens vond ik het erg leuk om bekende steden uit mijn eigen omgeving terug te zien, zoals Tilburg. Normaal gesproken gaan boeken vooral over steden in het buitenland of Amsterdam. Dat vond ik persoonlijk erg leuk. Absoluut een aanrader voor mensen die wel van feelgood houden, maar niet van het hele zoetsappige fan zijn.

⭐⭐⭐⭐✨

Ik ben enthousiast over Chantal Claassen en heb direct het eerste boek van haar Beachclub serie gehaald bij de bibliotheek!

Meer recensies van Readsbyrenske