Pageturner
Maren stoffels, vroeger op de basisschool heb ik vaak haar boeken gebruikt voor boek verslagen e.d. Nu zag ik dit boek voorbij komen en zonder te lezen waar het overgaat heb ik het boek geleend bij de bibliotheek. Het enige wat ik wist toen ik aan het boek begon was de titel/cover en auteur. Dus ging er eigenlijk blind in.
Het viel mij wel gelijk op dat een groter lettertype was en dat het meer voor een middelbare school doelgroep is, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik heb het boek niet weg kunnen leggen en was ook best even in schock toen ik door had waar 'No Exit' voorstond.
Ik heb dit boek denk in 1 á 2 uurtjes uitgelezen, want kon dit boek echt niet wegleggen. Absoluut een aanrader om te lezen. Ik vond het ook wel tof dat het eerst uit de ogen van 'Vesper' werd verteld en vervolgens uit de ogen vanuit 'Gwen'. De wending in het boek had ik dan ook niet persé zien aankomen en dat vind ik altijd fijn aan een boek.
Dus ben je op zoek naar een relatief korter boek en heb je net als ik vroeger vaak de boeken van Maren Stoffels gelezen, leen/koop/download dit boek dan!