Als je wint

Readwithcarr 16 oktober 2023
De cover van dit boek vond ik zo enorm leuk en sprak mij ook meteen aan. Alles wat je op de cover ziet past ook precies bij het verhaal. Als je dit boek heb gelezen zal je begrijpen waarom. Ik vind het zo enorm leuk dat dit sommige dingen die zo sterk met het verhaal te maken hebben dus ook zo op de cover staan.

Ik heb zo enorm genoten van dit verhaal. Het verhaal gaat over Tess, en wat een heerlijke hoofdpersoon was dit. Tess is zo lief (soms te lief) en ook naïef en dat herken ik heel erg in mezelf wat ik dus ook leuk vind om te lezen.

Door dit boek ontwikkeld Tess zich van een jonge (te) lieve naïeve vrouw in een zelfstandig volwassenen vrouw. Zij pakt dingen uit het verleden op en maakt haar dromen waar.

Gaby Rasters heeft een geweldige schrijfstijl. Erg vlot, en daardoor makkelijk weg te lezen. Ik heb nog nooit een boek van Gaby Rasters mogen lezen maar ik durf te zeggen dat zij een van mijn favoriete schrijfsters is geworden door dit boek. Ik ga zeker haar andere boeken lezen.

Ik zou dit boek zeker aanraden. Het is een heerlijke, cosy, hartverwarmend verhaal en perfect voor de koudere dagen.

Meer recensies van Readwithcarr