Moordnacht

Readwithcarr 13 maart 2025
Vanaf moment één was ik verkocht en ik moest en zou doorlezen. De spanning word goed opgebouwd in dit boek.

Er zitten veel personages in dit boek wat ik soms lastig vond. Dit boek word verteld vanuit twee perspectieven en door de schrijfstijl van Cis ga je diep op de emoties in. Wat naar mijn mening goed is omdat dit over tieners gaat en je je door dit boek net weer een tiener voelt.

Door het gebruik van social media in dit boek vind ik het erg realistisch overkomen omdat dit van de tijd van nu is en niet veel leest in andere boeken. Dat maakt het verhaal voor mij origineel.

Dit is een spannend, hedendaags boek. Cis heeft een fijne, vlotte en levendige schrijfstijl waardoor je door het boek vliegt. De reden waarom ik 3 sterren geef en niet meer is door het einde. Voor mij was het einde (de dader) niet realistisch genoeg.

Meer recensies van Readwithcarr