Spanning en verassingen
Ik heb dit verhaal mogen lezen en wat een spannend boek. Het was wel even wennen met wat Belgische woorden erin maar de schrijfster was zo lief het uit te leggen. En het is ook wel logisch ze komt uit België.
Het verhaal heeft 1 hoofdpersoon wat prettig is om te lezen en het is immers ook nog een dame en die boeken lees ik graag met een vrouwelijke hoofdpersoon.
Het verhaal leest prettig en vanaf hef begin zit je er er lekker in. Het is spannend maar niet te. Het is verder een prettige schrijfstijl en duidelijke taal.
Het einde kwam als een verassing.
Dit verhaal past kwa genre bij meerdere zoals ook een young adult bij een thriller kan passen maar ook ya is.
En de cover daar word je toch gelijk door aangetrokken.
Het einde kwam als een verassing.
En de cover daar word je toch gelijk door aangetrokken.