Rein Mulder Art Leuk boek

Rein Mulder 06 november 2018
Rein Mulder art

Zelf als jochie was ik kind aan huis bij Zeeburgia en Ajax in De Watergraafsmeer en haalde de ballen van Johan en Pietje en spijbelde veel, we keken met groep bij TV winkel op de Middenweg voor etalage TV ,Ajax was op weg naar winnen van eerste club met grote oren, ik woonde Amsterdam oost Watergraafsmeer moest daarvoor huis uit glippen.
Ik voetbalde bij Zeeburgia met 100 jaar geworden 22-2 -2019 heel mooi historisch mooi boek uit Boekpresentatie David Endt
Grandioos kwam weer in warm bad, Stanly Menso vele oude speler van mijn club gesproken.

, Barry Hulshof was net naar Ajax.Ik speelde met Martin Wiggemanse die wel naar Ajax mocht. Ik mocht niet van mijn vader want school was vroeger schoon goed terwijl ik er niks van bakte.
Mijn zoon heeft ook nog proef gespeeld bij Westerhof, bij Ajax bij minder sfeer volle Arena.
Maar terug komen op het boek erg leuk om te lezen en genoot ervan, net uit en oude tijd gaat bij mij door mijn hoofd. Leuk geschreven en met plezier gelezen

Rein Mulder

Meer recensies van Rein Mulder