Genieten

Renate 28 augustus 2019 Hebban Team
Ik mis je is de nieuwste van Gillian King, eentje waar de skyline van Den Haag op de cover prijkt, het is leuk dat haar vorige boeken nu ook allemaal een cover met de skyline van Den Haag hebben gekregen, het geeft het net weer wat extra's.

Het verhaal neemt je mee naar Wassenaar waar Charlie (Charlotte) samen met haar beste vriendin Bo lekker van hun jeugd geniet, ook is ze al jaren stiekem verliefd op de broer van Bo Carsten.
Op een avond gaan de 2 uit, iets wat erg slecht afloopt, Bo overlijd en Charlie gaat een soort op de vlucht, Ze gaat in Hilversum wonen.
Jaren later komt ze door weer een sterfgeval weer in Wassenaar uit, waar ze Carsten vanzelf weer tegen gaat komen.
Kunnen ze alles achter zich laten?

Gillian King neemt je mee in het heden en verleden in het leven van Charlie, ook komen er flashbacks voorbij in de tijd dat Bo er nog was, en wat ze allemaal uitspookte samen.
Op deze manier blijf je heel nieuwsgierig wat er nu gebeurd is laten in het leven van Charlie, het wordt een soort van stap voor stap ontrafeld.
Ze heeft een fijne manier van schrijven, gaat de diepte in, maar laat je ook gewoon lachen en vooral meeleven met Charlie.
Ze geeft je dingen mee om over na te denken, en dat je gewoon moet genieten van je leven, wat uiteindelijk de allerbelangrijkste levensles is!

het verhaal speelt zich voor een deel af in Wassenaar, wat leuk is omdat ik daar werk, dus dan herken je toch bepaalde dingen waar Gillian King over schrijft extra. Dat was ook voor een keer wel leuk!

Dit is een echte feelgood, met een lach en een traan, die je het liefst gelijk uitleest

Meer recensies van Renate

Aan het lot kun je niet ontsnappen ... of wel?

Intermezzo is een prachtige roman over broers en geliefden, van dé literaire stem uit Ierland.

Door de late middeleeuwen letterlijk aan te raken blaast Van Loo ons verre verleden meer dan ooit nieuw leven in.

Een ode aan de Hollandse keuken en de smaak van thuis.

Meer dan 200 recepten voor de kerstdagen.

Superdikke editie met 3D-beeld, geuren en vele andere extra's!

Het leukste cadeau voor iedereen: lol verzekerd!

Toine Heijmans neemt zijn lezers mee naar de uiterwaarden, de laatste Nederlandse wildernis.

Een roman over iemand die floreert als onderzoeker, maar zich het comfortabelst voelt als ze zelf in de schaduw blijft

In Lijtje deelt Harmen van Straaten ontroerende, grappige en herkenbare verhalen over zijn dementerende moeder.

De schitterende beelden en poëtische teksten vertellen het verhaal van een bijzondere vriendschap, tussen het meisje en de drie dieren.

Een magisch coming-of-age-verhaal over een jongen die zijn eerste weekend zonder zijn ouders doorbrengt. . . en een leeuw die op hem komt passen.

Een thriller over verloren zielen, familiebanden en dodelijke loyaliteit.

Deze nieuwe fase kan er een zijn van vreugde, vervulling en verdieping.

De Gouden Griffel-winnaar in een luxe uitgave!

De auteur van Het meisje in de trein is terug! Ligt de waarheid op het eiland begraven?

Kenia, 1926. De jonge Ivy staat voor grote uitdagingen. Ondertussen is Ranjana, een jonge Indiase vrouw, op de vlucht.

Een nieuwe, inclusieve geschiedenis van het vroegst bewoonde continent van de wereld.

Een prachtig overzicht van de liefdespoëzie, van de vroege middeleeuwen tot nu

Hoe kunnen we ons een weg banen door dit alles?

Drie jaar geleden overleed haar beste vriendin, en sindsdien staat Erins leven stil.

Kenia, 1910. Als de jonge Ivory meereist met haar vader op safari, wordt ze onmiddellijk verliefd op het land en de natuur