In de val
In de val van Lee Child is het 29ste boek rond het personage Jack Reacher.
Dit boek is het 5de boek wat Lee Child en zijn broertje Andrew Child samen schreven.
Het boek komt wat langzaam op gang, Er gebeurd genoeg, maar het komt al lezende niet echt binnen.
Waar dat precies door komt dat weet ik niet, wel wissel je in het begin erg veel tussen de personages en moet je er echt even inkomen of je nu over Jack Reacher leest of zijn.
Het verhaal gaat erg over van de hak op de tak, wat jammer is want het zorgt ervoor dat je minder spanning ervaart.
Jammer is dit, want de personage Jack Reacher is echt een actie personage waarvan je normaal gewoon elke bladzijde om wil slaan om te lezen wat er nu weer gebeurd, maar doordat het verhaal wat kabbelde voor mijn gevoel had ik dat nu niet.
Wel heb ik heb verhaal met plezier gelezen en nadat ik echt in het boek zat wil je gewoon weten hoe het nu verder gaat en hoe het verhaal nu in elkaar zit.
En als je denkt het zit zo weten Lee en Andrew Child je weer te verrassen, waardoor je toch nieuwsgierig blijft naar het einde.
De schrijfstijl is op zich prettig al vond ik het vaak wel te beschrijvend, ze hadden best wat weg kunnen laten soms, zodat je meer zelf kunt invoelen tijdens het lezen, waardoor je ook meer spanning voelt.
Toch blijft het personage Jack Reacher zeker boeien, hij is ook wel het sterkste uitgewerkt als personage, de andere personages zoals Vidic en Knight blijven vrij vlak, wat soms ook best jammer is.
Denk dat juist het verhaal en juist Jack Reacher daardoor nog weer wat extra's krijgt.
Toch ben en blijf ik benieuwd naar de boeken rond Jack Reacher, want las ze eerder met veel plezier, en wie weet waren dit keer mijn verwachtingen te hoog, waardoor ik dit keer minder enthousiast ben.
Toch heb ik het ook zeker naar het einde toe zeker met plezier gelezen.
Toch heb ik het ook zeker naar het einde toe zeker met plezier gelezen.