Ontzettend tegenvallen
Ik ben een groot fan van Corine Hartman maar vind dit erg tegenvallen.
Simpel verhaal, met een hoofdpersoon die wsh als daadkrachtig moet overkomen maar die ik veel te " stoer" neer gezet vind.
Ik zou bijna denken dat het door iemand anders geschreven is...ik vind het eigenlijk gewoon slecht...
Ik vind de vrouwelijke personages die neergezet worden als, boos, geemancipeerd, stoer, zelfverzekerd enz, sowieso steeds minder interessant worden.
Het hele verhaal is gebaseerd op een zware mishandeling met fatale afloop en ik hield het gevoel over dat het een boek was dat vooral moest gaan over femicide. Dat daar asndacht voor is, is meer dan goed, maar mj raakte dit totaal niet.