Veiligheid

Rianne van der Meer 15 november 2024
Bedankt Loftbooks voor dat ik dit boek : Enkeltje Bilboa van Brenda Kleinherenbrink heb gewonnen.
Ik woon zelf in Spanje maar ben nog niet in Bilbao geweest.
Maar dat gaat zeker gebeuren nadat ik dit boek heb gelezen, waarin de stad beeldend beschreven wordt.
Mare, hoofdpersoon, gaat op zoek naar haar biologische vader. Via een gedichtenbundel komt ze er achter dat hij in Bilbao woont.
Met hulp van haar halfzus en haar vriend gaat ze op zoek.
Vindt ze hem????.?
Brenda schrijft heel beeldend en vlot. Door haar schrijfstijl bleef ik door lezen. Benieuwd hoe het verhaal eindigt.
In het verhaal komen eenzaamheid, liefde, veiligheid en vriendschap naar voren.
Spaanse mensen zijn familie mensen en staan open om kennis te maken met andere mensen en sluiten vrij snel vriendschap als het goed voelt. Dit beschrijft Brenda heel mooi.
Ik ga zeker de andere boeken ook lezen.
Brenda ga zo door met schrijven.

Meer recensies van Rianne van der Meer