Hart voor een hippie
Ik mocht Hart voor een Hippie lezen, geschreven door Saskia Kokkeel en uitgegeven door De Verhalenfabriek. Het is een Tussendoortje zoals ze dit noemen. Een verhaal wat je een keer tussendoor kan lezen en in twee uurtjes lezen uit hebt.
Dat dit verhaal een Tussendoortje is, merk je aan het aantal pagina's wat minder is dan bij de meeste boeken. Het doet echter niets af aan het verhaal. Ik zat namelijk helemaal in het verhaal en kon het goed volgen. Ik had graag gehad dat het verhaal nog verder zou gaan, omdat er voor mij nog open eindjes waren en ik benieuwd ben naar hoe dat afloopt.
Het verhaal gaat over Tess die een relatie heeft met Sjors. Ze gaat naar het liefdadigheidsfeest georganiseerd door de.ouders van Sjors. Als Sjors laat weten dat hij niet mee kan, wordt Wouter geregeld om mee te gaan. Een man die eruitziet als een Hippie, maar later op het feest een net pak draagt. Sjors laat weten dat hij een ander heeft. Ondertussen vindt Tess Wouter wel leuk, maar is hij al over zijn ex heen die nu een relatie heeft met zijn beste vriend? Tess gaat nog naar een huisje op Schier van Robin. Robin is ook een knappe verschijning. Sjors doet een poging om Tess terug te krijgen. Wie zal het hart van Tess veroveren?