De vrijgezellen ontwerper van datingapp LoveLink zal eraan moeten geloven om zichzelf in te schrijven en dan wordt hij gematch aan iemand die hij van lang geleden kent...

Riannesboekenwereld 19 februari 2025
Ik mocht voor de boekenlounge 2025 van worldofromancenl het boek Het liefdesalgoritme van Iris Visser lezen. Wat een geweldig, met humor geschreven, boek!

Noud is de ontwerper van de datingapp LoveLink en de meest begeerde vrijgezel. Hij wordt door zijn investeerder voor een uitdaging gesteld: zelf inschrijven bij LoveLink en zich laten koppelen door de datingapp. Het wordt een grote publiciteitsstunt. Lotte wil niets van datingapps weten. Ze is eigenaar van koffiebar Meet-cute waar mensen een hartjesspeld kunnen pakken en zo laten weten dat ze openstaan voor een date. Ze kent Noud de opleiding vroeger en had regelmatig een hevige discussie met hem. Noud gaat live op tv zien wie zijn match is. Niemand minder dan Lotte is zijn ideale match. De datingapp heeft dates uitgekozen wat zij gaan doen. Wint de wetenschap? Of gaan ze voor hun gevoel?

Wat een plottwist zit er in het verhaal! De schrijfstijl is heel fijn leesbaar vanuit de perspectieven van de twee personages. Ik blijf geboeid het verhaal lezen. De quote aan het begin van het hoofdstuk is in het Engels. Mijn Engels is niet zo goed, dus mogelijk dat het daarom van mij niet nodig is om deze aanvulling te hebben. Oma vind ik een fantastisch personage! Zo'n oma wil iedereen toch?! Tijdens het lezen van dit boek leek het net alsof ik naar een romantische film keek. Ik had nog niet eerder een boek van Iris Visser gelezen, maar het zal zeker niet alleen bij dit boek blijven! Ik geef het boek ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Meer recensies van Riannesboekenwereld