Het tassenatelier vol liefde is een echte aanrader!
Ik mocht "Het tassenatelier vol liefde" lezen en ik ben heel blij sat ik mocht kennismaken met deze schrijfster! Ik kan weer een favoriete schrijver aan mijn lijstje toevoegen!
Lena is sinds vier maanden weduwe van haar man Martin. Door alle verdriet heeft ze zich voornamelijk in huis bevonden. Ze wordt uitgenodigd door haar schoonzus Christina (Chris) om voor een paar weken naar Ierland te komen. Haar vriendin en buurvrouw Susanna steunt haar om te gaan. Lena gaat naar Ierland toe naar de schapenboederij van haar schoonzus en zwager. Hier ontdekt ze de wereld daar in Busby. Haar zus en zwager helpen haar met de financiële problemen op een rijtje te zetten. Het contact met haar zoon Tobias lijkt een knauw te krijgen. Wanneer Lena op weg is naar het dorp wordt ze onderweg opgepikt door dorpsdokter Jack. Met dorpsdokter Jack beleeft Lena avonturen. Ze gaat naar een handwerkclub waar ze bevriend raakt met Kathy, de weefster uit de groep. Lena laat zien hoe ze tassen maakt en daar zijn meer leden van de handwerkclub in geïnteresseerd. Chris doet haar een aanbod om te blijven, maar zal ze dit ook doen? Dat hangt onder andere af van Jack die weer contact heeft met zijn ex Melinda. Hoe dit afloopt?
Het boek van Anne Labus is een echte aanrader! Het boek is fijn geschreven. Ik zat helemaal in het verhaal en wilde door blijven lezen. Als ik het boek had weggelegd kon ik het verhaal makkelijk oppakken. Wat ik heel jammer vind? Dat het verhaal was afgelopen, maar goed nieuws... er komen nog meer delen en die ga ik zeker lezen!