Goed maar niet haar beste...
Een vermakelijke thriller met korte hoofdstukken, recht toe, recht aan zinnen, cliff-hangers en redelijke spanning.
Maar ook een thriller die al op zo vele manieren verteld is, personages die maar niet tot leven willen komen en onthulling op onthulling op onthulling!!
Het werd allemaal een beetje te veel en tijdens de climax kon ik er mijn gedachten niet echt bij houden. Ook niet omdat het duidelijk was hoe de vork in de steel stak voor het eerste gedeelte.
Maar....ik heb al haar boeken gelezen en wist dat er nog een twist moest komen. En daar stelt ze je niet teleur. Die twist zorgde bij mij voor de derde ster.