Heerlijk zomerse Feelgood van Marijke Vos
In dit heerlijke feelgoodverhaal maken we kennis met Maudy en Wout.
Maudy runt met veel liefde haar eigen ijssalon . Ze is het type veel-te-goed-voor-deze-wereld. Ze is altijd vrolijk, slikt haar emoties in en wil het iedereen naar de zin maken waardoor ze zichzelf op veel vlakken te kort doet.
Wout is een vooraanstaand makelaar en heeft het druk met een concurrent die zijn regio over wil nemen. Hij heeft dan ook totaal geen interesse in het gezeur van andere ondernemers op het plein en zijn humeur bereikt dan ook regelmatig het vriespunt. Maar achter zijn grote ego, grote mooie blauwe auto Alfie en norse gedrag schuilt een warm hart.
De twee zijn op alle vlakken tegenpolen van elkaar maar een ding hebben ze gemeen; ze gaan de uitdaging samen aan!
Marijke weet met haar vlotte schrijfstijl vol drama, humor en romantiek je hart te raken. Je ziet het allemaal voor je ogen gebeuren het is zo beeldend geschreven, genieten pur sang!
Als ik jou was’ is een heerlijke feelgood, ik kon niet stoppen met lezen had het boek jammer genoeg veel te snel uit.
Van mij krijgt het boek alle sterren die er zijn en kijk uit naar een volgende verhaal!