Enorme aanrader!
Wow wat een spannend boek was dit zeg! Ik heb dit boek opgestuurd gekregen in ruil voor een eerlijke recensie.
Het boek gaat over Paul die zijn leven even probeert te ontvluchten en reist naar een afgelegen eiland. Alleen wordt Paul al vrij snel verdacht van een moord die gepleegd is na zijn aankomst.
Ik vond het een heel erg leuk en spannend boek en baalde als ik het even weg moest leggen. Ik moest wel even in komen in het verhaal, maar dit gebeurde vrij snel. Toen ik er eenmaal in zat kon ik het boek niet weg leggen en moest ik weten hoe het afliep! Echt een enorme aanrader!
Wat ik bijzonder vind aan dit boek is dat het oorspronkelijk geschreven is als script voor een film. Ik hoop dan ook stiekem dat het ooit toch nog verfilmd gaat worden, want ik weet dat ik dan klaar zit om het te kijken!