Cinderella, maar dan anders

RoosinSpanje 13 juni 2022
Het boek Cindy van Red Morris stond niet in de database van Hebban, dus heb ik hem zelf toegevoegd.
De flaptekst van het boek is als volgt: ''Cindy is a girl who has lost everything and still smiles. When it's announced that a ball will be held in honor of the prince, Cindy can't wait to go. But will all her hard work be for nothing? Will Cindy get her wish or will fate continue to take what Cindy loves most?''
Het is een Engels kort verhaal met in totaal 30 pagina's.
Het leek mij niet een verhaal waar ik echt van zou genieten, maar ik had maar weinig tijd en ik wilde toch nog even lezen.
Ik zag dit boek staan op bol.com in kobo plus en ik dacht: ''waarom ook niet? ''
Daardoor ben ik dit boekje gaan lezen en ik heb er geen moment spijt van gehad.
Het was een vlot en goedlopend verhaal met een leuke twist in het verhaal van Cinderella.
Doordat het boek zo kort is, is er geen tijd om de personages wat meer diepgang te geven, maar in dit geval was dat niet erg.
Iedereen weet wie Cinderella is en wat haar karakter vormt, dus ik moet zeggen dat ik de uitwerking van de karakters hierin niet heb gemist.
Het korte verhaal volgde de grote lijnen van het klassieke Cinderella wel, maar er waren toch wel verschillen in bijv. wat voor werk Cinderella doet en waar ze woont.
Dit maakte het voor mij het boek erg leuk om te lezen.
Niet verwacht, maar bleek uiteindelijk heel leuk.
Dus heb je voor een kwartiertje even niets te doen en heb je wel zin om te lezen, maar geen zin om aan een nieuw boek te beginnen, die je vervolgens niet uit kan lezen, dan is dit het boek voor jou.
Kort, maar krachtig.

Meer recensies van RoosinSpanje