De Wrede Prins

RoosinSpanje 11 juni 2022
De Wrede Prins is een verhaal waarvan ik niet verwacht dat ik hem leuk zou vinden en dat deed ik ook niet echt. De hoofdpersoon in het boek was een krachtig karakter met een sterke mening, maar de mannelijke hoofdrol was echt een verschrikking. Wat een arrogante kwal! Ik denk dat dit boek echt leuk zou zijn om te lezen, als je je hierover kan zetten, maar dat kon ik echt niet. De verschrikkelijke dingen die de jongeren elkaar aandoen, daar kan ik echt niet tegen. Ik werd veel helemaal terug gezogen naar de film Spijt van Carry Slee. Echt vreselijk hoe jongeren elkaar zo kunnen treiteren en willen vernietigen. De pubertijd is al moeilijk genoeg, zo maak je de tijd nog afschuwelijker. Dus ik heb van dit boek niet echt kunnen genieten. De nare dingen die ze elkaar aandeden waren voor mij een tikkeltje te ver. Ik zou dit boek niet aanraden aan mensen die niet houden van pestkoppen, want dan zit je het hele boek met je vuisten samen geknepen, net zoals ik. De schrijver had een goed idee en een prettige schrijfstijl, maar de gebeurtenissen maken het verhaal en die waren het gewoon niet voor mij.

Meer recensies van RoosinSpanje