beeldend verhaal

sabine 06 november 2024
Het verhaal heeft twee verhaallijnen, een in 2024 en de ander in 1944, beide in Amsterdam. Hoe deze twee verhalen gekoppeld zijn , daar kom je pas aan het eind achter. Beide verhalen zijn beeldend schreven en je bevindt je zo in New York en zo weer in het hotel in Amsterdam. De karakter beschrijvingen zijn mooi uitgewerkt. Ik zat echt in het boek de hele tijd tot op een gegeven moment dat de dochter van de vermiste Amerikaanse dame in Amsterdam aankomt gaat het in een sneltreinvaart en wordt het verhaal in mijn ogen wat versneld af geschreven. Net of het aantal pagina's gehaald was. Dit laatste stuk had van mij, net als de rest van het verhaal, wat minder snel uitgespeeld hoeven worden. Dat vond ik echt heel jammer. Daarom eigenlijk 3,5 sterren maar dat kan hier niet dus dan maar 4 sterren.

Meer recensies van sabine