Een poging waard….
We maken kennis met Jonah en Connor die elkaar hebben leren kennen in Australië. Jonah valt als een blok voor Connor en samen hebben ze een fantastische tijd. Maar dan verdwijnt Connor van de een op de andere dag. Jonah blijft verward achter en gaat terug naar Nederland om in Rotterdam zijn baan als orthopedisch chirurg weer op te pakken.
Wanneer er in het ziekenhuis aangekondigd wordt dat er een groot IT-project gedraaid gaat worden op het gebied van Artificial Intelligence, staat Jonah vooraan om hieraan deel te nemen.
Wat hij natuurlijk nooit had verwacht is dat Connor dit grote project gaat leiden.
En zo moeten ze ineens elke dag samenwerken…….
Kan Jonah zijn gevoelens de baas blijven of valt hij toch voor de charmes en aantrekkingskracht van Connor?
Wat vond ik van het boek?
@madelonvantilborg heeft me enorm verrast. Ik ben begonnen in dit boek en kon het niet wegleggen. In twee avonden verslonden!
Ik vond het heel tof om eens vanuit een ‘mannenperspectief’ te lezen. Heerlijk die conversaties met Jonahs twee besties, Nour en Rosie!
Zelf hou ik er ook van dat een verhaal uit twee tijdlijnen bestaat. In dit geval de tijd in Australië en in het heden de samenwerking in het ziekenhuis. Het is fijn om zo de achtergrond van hun relatie te leren kennen.
De schrijfstijl van Madelon van Tilborg is vlot en beeldend. Het verhaal behandeld thema’s als liefdesverdriet, volwassen vriendschappen, zelfontdekking en het idee dat er altijd twee kanten aan elk verhaal zitten.
“Een poging waard” is het derde deel in de serie Diagnose: Liefde van Madelon van Tilborg. Je hoeft de eerste twee boeken niet gelezen te hebben omdat elk deel op zichzelf staat. Wat wel heel leuk is, is dat de personages (en hun partners) uit de eerste twee delen een hele leuke rol spelen in dit boek. Nour en Rosie zijn echt een leuke aanvulling in “Een poging waard”.
Dank je wel @loftpublishing voor het recensie exemplaar.
En zo moeten ze ineens elke dag samenwerken…….
Wat vond ik van het boek?
Dank je wel @loftpublishing voor het recensie exemplaar.