Sneeuwwitje en de jager
Sneeuwwitje op een manier verteld zoals we die nog nooit eerder hebben gehoord.
Vervloekt met schoonheid waardoor mannen wild worden groeit Sneeuwwitje eenzaam op. Ze moet een sluier dragen zodat niemand haar gezicht ziet en brengt haar dagen alleen door.
Dan overlijdt haar vader en beschuldigd haar stiefmoeder ervan dat ze een heks is.
Sneeuwwitje vlucht weg terwijl de boze koningin een jager achter haar aan stuurt. Na een traumatische gebeurtenis beland ze bij een huisje in het bos die bewoond wordt door 6 kinderen. De zevende bewoner is iemand die ze totaal niet verwacht.
Emma Anna's schrijfstijl leest heel makkelijk weg, maar dit verhaal is zeker geen sprookje. Lees de trigger warnings!!