Een verloren prinses op zoek naar de waarheid
Een prinses met geheugen verlies zit vast in de mensen wereld.
Een magische wereld op zoek naar hun verloren prinses.
Een krijger die vasthoudt aan zijn hoop op het vinden van degene die zijn hart heeft.
Een generaal gedreven door machtswellust.
Syrah kan zich van haar jeugd niets meer herinneren, alleen de laatste 3 jaar die ze heeft doorgebracht in gevangenschap.
Het boek begint met Syrah die op de vlucht is van Ivan, degene die haar gevangen heeft gehouden. Tijdens het rennen krijgt ze hulp van een onbekende man wiens stem ze in haar dromen heeft gehoord.
Hij neemt haar mee naar de magische wereld waar ze te horen krijgt dat zij de verloren Kynsera (prinses) van Prezzi is.
Syrah kan zich niets meer herinneren, maar voelt wel verbondenheid met het land en met Zeth, de man die haar geholpen heeft.
Terwijl ze de waarheid probeert te achterhalen over wie ze is en wat haar lot is komt ze erachter dat niet iedereen het beste met haar voor heeft.
De schrijfstijl is apart, gevoelens en gedachten worden uitgebreid beschreven. Er mist soms wat achtergrond, maar aangezien dit een eerste deel is van een serie hoop ik dat er in volgende delen meer achtergrond komt. Het verhaal leest als een YA maar er zitten wel expliciete spicy scènes in
Een magische wereld op zoek naar hun verloren prinses.
Een generaal gedreven door machtswellust.