Chemie om je vingers aan te branden

Samsboeken 09 december 2024
Dankzij @aprilbooks.nl heb ik ook ‘Met je rug tegen de muur’ mogen lezen.
En wat een heerlijk boek! Dit is het eerste boek dat ik heb gelezen van @marianazapata en wat heb ik er van genoten!
Een heerlijke sporty slowburn met een echte powervrouw als hoofdpersonage!

Het verhaal lees je vanuit Vanessa, een vrouw die weloverwogen ontslag neemt van haar hij bij de NFO.
Aiden Graves wilt haar maar al te graag terug als zijn assistent. In deze slowburn is het verhaal goed gevoed en een echte pageturner.
Hoewel ik soms graag een blik had willen werpen in het hoofd van Aiden, kan ik oprecht niets bedenken dat dit boek beter had kunnen maken.
De karakters draaien niet echt om elkaar heen, maar het is ook niet echt een enemies to lovers trope. Hoe dan ook is er een chemie om je vingers aan te branden.
De schrijfstijl van Zapata is een hele sterke. Ze vertelt het verhaal niet- ze laat je het verhaal voelen en als een film voor je ogen afspelen.
Dit boek zou ik heel graag nog eens voor een eerste keer lezen, want dit boek is puur genieten!
Zapata is een ‘league of her own’!

Meer recensies van Samsboeken