Door dit boek en het bijbehorende live-programma heb ik nu mijn droomleven gecreëerd.
De methodiek van 365 dagen succesvol is fantastisch! Zelf heb ik 5 jaar lang het jaarprogramma gevolgd om alle stappen uit de methode uit te kunnen blijven voeren. Deze methode heeft ervoor gezorgd dat ik, slachtoffer van adoptiefraude en seksueel misbruik, mezelf helemaal heb terug gevonden. Ik weet nu wie ik ben en wil zijn. Toen ik aan het programma met deze methodiek begon was ik docent op een middelbare school en nu ben ik een eigenaar van een succesvol bedrijf waarin diepere connectie creëren tussen teamleden van andere bedrijven centraal staat. Dit doen we doormiddel van teambuildingsquizzen. En dit is bijzonder omdat ik als klein meisje nooit geleerd heb wat onvoorwaardelijke liefde is. Door de methode heb ik van mijn valkuil mijn expertise kunnen maken. In de kleuterklas ben ik blijven zitten, omdat ik zoveel van spelletjes hield en nu heb ik m’n eigen droombaan gecreëerd waarbij ik alleen maar spellen speel met mensen. De methode van 365 dagen succesvol heeft hier allemaal voor gezorgd. En als kers op de taart kan ik nu ook zeggen dat ik een succesvol auteur ben. Door 365 dagen succesvol heb ik durven praten over mijn leven, mijn verleden. Het boek dat ik zelf geschreven heb “Niet geboren op mijn verjaardag” had al een derde druk voordat het uit was gekomen. Door de methodiek in dit boek is mijn motto geworden: Je kunt alles worden wat je wilt, maar vooral jezelf! Lees daarom dit boek, start de zoektocht naar de jij de je nu wilt zijn en vind jezelf.