Superhandig om je eigen handelen te begrijpen en aan te passen waar nodig

Samvandenhaak 13 maart 2023 Auteur
Dit boek heeft me veel inzichten gegeven over het mannen- en vrouwenbrein. Je kunt uiteraard zelf kiezen waar jouw eigen brein het beste bij past. Ik vond het leerzaam te lezen over het effect van onder andere hormonen en stoffen die het lichaam aanmaken in bepaalde situaties. Het was een voor mij erg praktisch uitvoerbaar boek, omdat ik toch anders ben gaan handelen in verschillende situaties en het echt een verbetering in mijn relatie. Ik heb in ieder geval het gevoel dat ik het handelen van mannen en van mijzelf beter ben gaan begrijpen. Daar waar ik vroeger de ander overvroeg en veel wilde praten, begrijp ik nu dat ik beter kan wachten tot de ander zelf het gesprek met me aangaat over de situatie.

Meer recensies van Samvandenhaak