Jammer

Sandra 29 maart 2025
Het verhaal over Ilse die naar IJsland gaat als au-pair leest heel vlot. Ze wordt met open armen ontvangen in een gezin met 2 jongen kinderen en 2 oudere kinderen uit een eerder huwelijk van de vrouw. Al snel wordt een jonge vrouw vermoord en komt Ilse terecht in een web van valse beschuldigingen en bedreigingen.

Na het lezen van de achterflap en de vele positieve recensies was ik erg benieuwd naar dit boek. Er zit echter n geen spanning in het verhaal en ik had al vrij snel door hoe het plot in elkaar stak. Er zijn ook een aantal onnodige verhaallijnen en er zijn een paar gebeurtenissen die te eenvoudig verlopen en het toch al voorspelbare verhaal geen goed doen. Mijn verwachtingen waren misschien te hoog maar ik denk dat ik anders toch ook niet heel enthousiast zou zijn geweest.
Jammer, want het is mijn eerste boek van deze schrijfster.

Meer recensies van Sandra