Fake dating en familie perikelen
Ik ben gek op kerstboeken! Van AWbruna kreeg ik een recensie exemplaar van ' Ingesneeuwd met kerst', waarbij je meteen een instant kerstgevoel krijgt bij het zien van de knusse cover.
Catherine Walsh, een Ierse romance auteur, schreef eerder 'Wat ik wil voor kerst'. Dit jaar is deze 350 pagina's dikke roman Ingesneeuwd met kerst in het Nederlands vertaald en uitgebracht.
Megan ziet enorm op tegen kerst. Ze is gevlucht naar de grote stad nadat ze haar ex voor het altaar achterliet. Het wil maar niet vlotten met de liefde. In een pub in Dublin, ver weg van haar dorp, komt ze opeens Christian tegen, die ze nog kent van haar schooltijd. Christian is single, maar ziet net als haar, ook enorm op tegen de kerstdagen bij zijn familie, omdat hij altijd alleen komt. Dus sluiten ze een pact en zullen ze elkaars nep-dates zijn en elkaar familie bezoeken. Wat kan er mis gaan? Maar dan, als het zover is, tijdens de grote familiebijeenkomsten met oude bekenden, komt er een sneeuwstorm en daarbij wat kerstmagie. Opeens kan er van alles gebeuren...
Wat een heerlijk verhaal! Alles draait natuurlijk om fake-dating en Megan en Christian vinden elkaar (meteen) leuk, je volgt hun ontwikkeling. Omdat het afgewisseld vanuit Megan en dan Christian's perspectief verteld wordt kun je de personages beter begrijpen en dat geeft net een diepere laag. Sowieso zijn de personages heel divers en grappig beschreven. Familiedrama, humor en zelfs ontroerende momenten...Als je van small-town en fake-dating verhalen houdt, met humor en met een heerlijke kerstsfeer, dan is dit het ultieme kerstboek voor je!