Second love en dan?

Sandra1968 23 september 2019
In "Groener gras" schrijft Loes Wouterson over Agnes. Agnes zit in een zeer herkenbare sleur van prima baan, lieve partner, leuk kind... maar toch knaagt er ergens iets. Om een beetje sjeu in haar leven te gooien maakt zij een account aan op second love. Ondanks de zeer herkenbare situaties, de vlotte schrijfstijl en nodige humor irriteerde ik mij in het 1e gedeelte van het verhaal mateloos aan Agnes. Wat een zeurpietje.... en toen kwam ik op een punt dat het interessant werd en Wouterson bij mij echt een gevoelige snaar raakte. Spoilertechnisch kan ik hier niet al te veel over uit weiden maar ik beloof je: doorlezen is zeker de moeite waard. Mooi eigentijds verhaal die je na het lezen laat nadenken over je eigen relatie!

Meer recensies van Sandra1968

Het waargebeurde oorlogsverhaal van een Joodse kleermakersfamilie. Een nieuw spraakmakend boek van Frank Krake. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.