Van rouw naar liefde in indringend slot van de serie

Sandy 23 december 2024
Wat een zalig, indringend en emotioneel slot van de superserie 'Onvoorwaardelijk' was dit zeg!

Wendy Brokers heeft me tot tranen toe geroerd! Wat een lieverds heeft zij van Daan & Jolijn gemaakt, maar wat heeft ze ze een enorme beladen rugzak omgehangen. Als er 2 mensen zijn die liefde verdienen, zijn zij het! De rauwe rouw van Daan hadden we al in eerdere delen gezien, maar is levensecht uitgewerkt in dit verhaal. En Jolijn begrijpt het zo goed, door haar eigen pittige medische achtergrond.

Diepe buiging voor het harde werk en voor dit prachtige, ontroerende en indringende verhaal en slot van een superserie! Ik heb Genoten met een hele grote G! Dankjewel Wendy, je hebt de hooggespannen verwachting van mij en vast vele anderen waargemaakt!

Meer recensies van Sandy

Een hartverwarmende romance vol ouderwetse charme en personages die je gelijk in je hart sluit, tegen het decor van de roaring twenties.