Zalig verhaal!
Ik heb echt geprobeerd om rustig te lezen en om te genieten van het nieuwe verhaal van Wendy's hand -> Vertrouwen of Verliezen; het verhaal van Mats & Noortje. Vooral ook omdat zij er weken, maanden en dit geval zelfs jaren aan gewerkt hebt en ik het dan in een paar uur verslind ;-)
Het is toch niet helemaal gelukt...want ja, een 'echte Wendy' leest als een trein en moet uit! Ik heb genoten van stoere Mats en sterke Noortje. De schrijfstijl is fijn en mooi gedetailleerd en de verhaallijn spreekt aan. Anders dan haar andere boeken -deze leek iets minder intens- maar zeker de moeite waard en ik weet nu al dat ik deze nog een x zal lezen!
Een dikke dank je wel aan Wendy Brokers voor het delen van haar talent, oog voor detail, gevoel voor verhaallijnen en het verwerken van 'zaken uit het echte leven', in dit geval zelfs letterlijk haar eigen leven!
#VertrouwenofVerliezen #MatsenNoortje
#VertrouwenofVerliezen #MatsenNoortje