Kruipt onder je huid!
Wat een indrukwekkend verhaal is dit. Een belangrijk verhaal dat -bij mij- zorgt voor meer begrip over een eetstoornis en in dit geval anorexia. Ik denk dat iedereen wel iemand kent (dichtbij of wat verder weg) die hiermee kampt. Ik in ieder geval wel en door dit boek begrijp ik waarom deze stoornis zo moeilijk te snappen en aan te pakken is.
De pubertijd, volwassen worden en je eerste echte verliefdheid meemaken is al ingewikkeld genoeg. Laat staan als je middenin een traject zit om een eetstoornis te lijf te gaan. Toch zet Marscha in dit verhaal belangrijke stappen met de hulp van haar ouders, vriendinnen, psycholoog, maar vooral met en dankzij Ruben! Een parel van een young-adult! Diepe buiging voor Jacodine!