een fijn, eromantisch verhaal

Sanna Es 27 januari 2022 Auteur
Ik ken Monica een beetje via onze gedeelde schrijfhobby en las al een aantal korte verhalen van haar, waardoor ik besloot me ook aan 'Liefde of luchtkasteel?' te wagen.

Ik moet hierbij meteen zeggen dat dit niet het genre is wat ik normaal gesproken lees, maar omdat ik erg van Monica's schrijfstijl hou, besloot ik haar boek in dit geval een kans te geven ;) Natuurlijk had ik verwachtingen en deze zijn deels ingelost.

Monica is in staat haar lezer het verhaal in te trekken en dat is haar ook in 'Liefde of luchtkasteel?' meteen bij de openingsscène gelukt. De erotiek in dit verhaal is zoals ik van haar gewend ben; meeslepend en opwindend zonder dat het plat wordt.

Ik vond het verhaal soms wat voorspelbaar en de reacties, besluiten en impulsiviteit van de personages wat onvolwassen, maar ik realiseer me ook dat dit past bij het genre.

Ondanks dat het niet helemaal mijn genre is, was 'Liefde of luchtkasteel' toch een fijne leeservaring en ik denk dat lezers die echt fan zijn van dit genre heerlijk weg zullen zwijmelen bij dit verhaal.

Meer recensies van Sanna Es