weer een heerlijk boek van vannessa!
in ‘door een roze bril’ volgen we stella, ze is psycholoog in de oude praktijk van haar moeder in friesland en is weer samen met hidde (haar eerste liefde van vroeger die nu gescheiden is en 3 kids heeft). als haar beste vriendin pleun haar hulp vraagt, gaat stella voor een aantal dagen per week aan de slag als team coach bij een bedrijf in amsterdam. daar ontmoet ze ook thijs, een van de zonen van de ceo en werknemers van het bedrijf.
ik heb weer, net zoals bij ‘de kluts kwijt’, naar het audioboek geluisterd want de stem van donna vrijhof en de schrijfstijl van vannessa gaan zo goed samen! het is echt zo fijn om naar te luisteren. alle personages zijn interessant en je hoopt natuurlijk meteen dat stella en hidde uit elkaar gaan. thijs is vanaf het begin al leuk en ik vind het mooi hoe stella zichzelf ontwikkeld en over haar eigen struggles heen komt (met de hulp van anderen).
dus, nog op zoek naar een nederlandse feelgood/romance met een extra laagje? deze zeker lezen!