een tragische gebeurtenis

sask 05 maart 2023
Mijn Berichtje aan Jou', geschreven door Luanne Rice, het is een aangrijpende roman over familiebanden, verlies en herinneringen. Het verhaal draait om de zussen Tess en Evi, die na een traumatische gebeurtenis in hun jeugd uit elkaar zijn gegroeid. Wanneer Evi terugkeert naar het eiland waar ze zijn opgegroeid om te helpen bij de verkoop van hun familiehuis, ontdekt ze dat er meer aan de hand is dan alleen oude herinneringen en gevoelens.
De relatie tussen de zussen staat centraal in het boek en is op een indringende manier beschreven. Luanne Rice weet de emoties van de personages op een overtuigende manier over te brengen en nam me mee in hun gevoelens en gedachten. Het is een boek dat me raakte en ontroerde.
De schrijfstijl van Rice is helder en meeslepend. Het verhaal wordt afwisselend verteld vanuit de twee zussen hun perspectief. Het is ook goed opgebouwd en bevat voldoende spanning en mysterie om me geboeid te houden. Het boek laat zien dat het verleden altijd aanwezig blijft en dat het belangrijk is om de confrontatie ermee aan te gaan om verder te kunnen gaan met het leven.
Hoewel het verhaal soms wat voorspelbaar kan zijn, is het boek over het algemeen goed en wordt het beschouwd als een aanrader voor mensen die houden van aangrijpende romans over familiebanden en de kracht van herinneringen. Het einde van het boek was wat teleurstellend, omdat het te gemakkelijk wordt opgelost. Dit neemt echter niet weg dat het boek nog steeds een goed geschreven en ontroerende roman is.
Kort samengevat is 'Mijn Berichtje aan Jou' een ontroerend en meeslepend boek over de kracht van familiebanden en herinneringen. Het is een verhaal dat me raakte en aanzette tot nadenken over de betekenis van familie en het belang van het verwerken van het verleden om verder te kunnen gaan met het leven. Hoewel het einde misschien iets te gemakkelijk is opgelost en het verhaal soms wat voorspelbaar kan zijn, zal het boek zeker in de smaak vallen bij geïnteresseerden die houden van aangrijpende romans over familierelaties en de kracht van herinneringen.

Meer recensies van sask