Een persoonlijk verhaal
Je wordt meegenomen in het verhaal van Quinty, waarin pijnlijk duidelijk wordt hoe vaak de (jeugd)zorg er nog naast zit. Ook worden haar goede ervaringen met de hulpverleners die haar echt gezien hebben beschreven. Het is erg herkenbaar voor iedereen die de jeugdzorg of psychiatrie van dichtbij heeft meegemaakt en geeft een inkijkje in hoe een jongere dit systeem beleefd heeft.
De schrijfstijl is niet altijd even fijn om te lezen. Er worden ook dingen weggelaten, oa over het contact met haar ouders terwijl je voelt dat dit wel belangrijk is. Ik vermoed dat ze er nog niet klaar voor was om hier uitgebreider over te schrijven en/of dat ze dit voor de privacy heeft gedaan. Heel begrijpelijk. Wel laat het je als lezer met een aantal vragen achter.