Te veel van het goede
Wanneer Emma Sam ontmoet, valt ze als een blok voor hem. Ze trouwen en al snel is Emma zwanger van hun eerste kind. Sam is architect en is bezig met het bouwen van hun droomhuis. Het perfecte huwelijk zul je denken, maar niets is minder waar. Er gebeuren vreemde dingen en Emma begint te twijfelen aan de oprechtheid van Sam. Is hij wel de man wie ze denkt dat Sam is? Er komen steeds meer twijfels en Emma gaat op onderzoek uit.
"Hij was een oplichter, iets anders kon ze er niet van maken. En zij was zo stom geweest overal in te trappen"
' De bigamist' is een thriller die je in zijn greep heeft en fijn weg leest. Echter vind ik dat Rona in de tweede helft van het boek te veel laat gebeuren. Een heleboel plottwist, waardoor het lijkt alsof ze aan het einde van het verhaal al haar ideeën nog even in het verhaal wil proppen. Dat vond ik erg jammer en het kwam het verhaal niet ten goede.
Ik heb het boek met plezier gelezen, maar als fervent thriller lezer kan ik zeggen dat ik niet omvergeblazen was. Met 'De bigamist' moet je geen sterk verhaal verwachten, maar meer een thriller die je lekker ontspannen en makkelijk leest.