Verstrikt in liefde
Jade dacht het allemaal te hebben. Een lieve partner, een geweldige band met haar stiefdochter en een fijne baan. Maar als blijkt dat Max haar bedriegt stort haar hele leven in.
Ivy is intens verdrietig als Jade en haar vader uit elkaar gaan. Als ze het gevoel heeft dat ze iedereen kwijtraakt vindt ze steun bij een jongen die lief voor haar is. Tenminste, totdat hij haar tot dingen dwingt die ze niet wil doen,
Terwijl Jade haar leven probeert op te pakken, raakt Ivy verstrikt in de netten van een loverboy. Kunnen beide vrouwen hun geluk en vrijheid terugpakken?
“Kun je je al aangetrokken voelen tot iemand in zo’n korte tijd? Ik moet mezelf beschermen; ik kan niet weer gekwetst worden.” Cyder
Alles voor jou van Cyder is een roman met aangrijpende, intense, steamy en spannende verhaallijnen.
Eerder las ik van dezelfde auteur al een geweldig young adult fantasy verhaal, en daarmee is Cyder onmiddellijk op mijn lijstje met auteurs die ik in de gaten wil houden gekomen. Dat ik al snel een ander boek van haar kon lezen, was dan ook een cadeautje. Ik was ontzettend benieuwd of zij me in een ander genre ook zou kunnen overtuigen. En ik kan wel zeggen dat dat is gelukt.
Niet alleen schreef Cyder een ontzettend aangrijpend verhaal, ze belicht ook een gevaar waar (kwetsbare) jonge meisjes mee te maken kunnen krijgen. De verhaallijn van Jade is heerlijk om te lezen, maar het is de loverboy verhaallijn van Ivy die het meeste indruk maakt. Daarin weet de auteur op een haast ingetogen manier de pijnpunten bloot te leggen. Samen met Ivy lijkt ze het verhaal haast naar binnen te laten keren, en geeft daarmee op hartverscheurende wijze gewicht aan het stille verzet van een slachtoffer zoals Ivy.
Alles voor jou is een roman met vele kanten, die gezamenlijk een heel erg mooi verhaal vormen en met een cliffhanger die ik niet (meer) aan had zien komen.
4½ ⭐️
Instagram: sheila_hjv_inbooks