Avontuurlijke en onverwachte reis
Avontuurlijke en onverwachte reis
Een reis naar Peru stond niet hoog op de bucket list van Emilio. Maar als hij zijn beste vriend Juan er een plezier mee kan doen, gaat hij met hem mee en is hij vastbesloten om er iets moois van te maken.
Als ze, tijdens een bezoek aan een ruïne, meer dan duizend jaar teruggestuurd worden in de tijd, belanden ze in een oude beschaving waar ze niets vanaf wisten. Hun verblijf daar is niet alleen onvrijwillig, het is ook niet zonder gevaar.
Om te bewijzen dat ze zijn wie ze beweren te zijn, worden de vrienden door een sadistische heerser uit elkaar gehaald en krijgt Emilio een onmogelijke opdracht, terwijl Juan tot slaaf wordt gemaakt totdat de opdracht is voltooid.
“Ze ademde diep in, opeens leek het alsof de lucht versteende. Zwarte spikkels dreven door haar zichtveld. Dit kan ik niet. Dit wil ik niet.” Natascha van Limpt
Godenbloed van Natascha van Limpt is de spannende start van een nieuwe young adult fantasy serie.
Natascha van Limpt heeft met Godenbloed een meeslepend pareltje geschreven, met originele verhaallijnen, onverwachte ontmoetingen en fantasierijke gebeurtenissen. Je volgt een aantal personages door ruimte en tijd, waarbinnen je niet enkel door de ogen van Juan kijkt, je krijgt ook de gelegenheid om met andere personages mee te kijken. Dat brengt het verhaal en de karakters erg goed tot leven en stookt je interesse steeds verder op.
De personages die de auteur heeft bedacht passen naadloos in dit heerlijke boek en terwijl je ze langzaam beter leert kennen, blijven de mysteries die hun verhaal omhullen goed onder de pet. Natascha van Limpt weet die spanning uitstekend toe te passen en zorgt daarmee dat je wilt blijven doorlezen totdat alle vragen beantwoord zijn. Door feit dat dit boek nog niet alle raadsels oplost, zorgt dat een nieuwsgierig vlammetje blijft branden en een lesje in geduld geeft.
Godenbloed heeft een boeiende inhoud, sterke personages en een origineel avontuur, dat je achterlaat met de sterke wens om te weten hoe het verhaal verder zal gaan.
4½ ⭐️
Instagram: sheila_hjv_inbooks