Een onmogelijke liefde?

Lola en Abel kennen elkaar al sinds hun jeugd. Hij is haar broer’s norse en overbezorgde beste vriend, die zich veel te veel met haar bemoeit. En zij is de vrouw die hij wil, maar nooit zal kunnen hebben.

Toch zijn ze verbonden door een heftig verleden, en de persoon van wie ze allebei ontzettend veel houden. Als hun verstandhouding verandert en ze onverwacht naar haar broer Melle in Spanje moeten, is de broeierige chemie nauwelijks nog te negeren.

“Als ze terugloopt naar huis, ziet ze natuurlijk dat ik weer eens naar haar zit te kijken.” Nathalie Windhorst

Lotgenoten van Nathalie Windhorst is een speelse, lieve en breekbare feelgood roman, met een mooie en aangrijpende diepere laag. Bovendien wordt iedere emotie, van blijdschap tot verdriet en alles ertussenin, door de treffende muziekkeuze in het boek prachtig omlijst.

Nathalie Windhorst heeft heerlijke personages neergezet en de chemie tussen Abel en Lola is fantastisch. Je krijgt echt het idee dat je het voelt zinderen terwijl ze afstand van elkaar proberen te houden. En ondanks dat een deel van de reden dat ze dat doen ontzettend lief is, hoop je toch dat ze een blijvende weg naar elkaar kunnen vinden. Lola is lekker levendig en sprankelend, terwijl Abel meer bedachtzaam en ingetogen is. Maar ze zijn ook lief, attent en zorgzaam, waardoor ze een ideale bookmatch vormen.

Bloggen bestaat voor mij niet noodzakelijk uit ‘how to….’ regels, maar uit het gevoel dat een boek, een cover en/of personages je geven. Met de verhaallijn van Melle raakte Nathalie Windhorst mij erg diep. Want in alle eerlijkheid moet ik bekennen dat ik iemand heb gekend die in gelijksoortige omstandigheden verkeerde. De auteur weet de gevoelens die daarbij horen zo mooi over te brengen dat ik diep ontroerd was, waardoor de juiste woorden voor de recensie moeilijk te vormen waren, zonder er iets van mezelf in te leggen. Dus deze keer laat ik alle regels los om Nathalie Windhorst te laten weten dat ze precies heeft omschreven hoe zoiets is, en daar neem ik mijn spreekwoordelijke pet voor af.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Instagram: sheila_hjv_inbooks

Meer recensies van sheila_hjv_inbooks

Als Jolenes helikopter crasht in Irak, moet ze terugkeren naar het huwelijk en gezin dat ze onder hoogspanning achterliet. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.