Monogaam of polygaam?

sheila_hjv_inbooks 24 februari 2025
Sjoerd geniet van zijn vrijgezellenbestaan en er is haast geen vrouw die hij niet in zijn bed kan krijgen. Als hij merkt dat Ashley hem totaal niet ziet zitten, is dat voor hem alleen maar een extra uitdaging.

Ashley maakt van alles in hem los en hij merkt al snel dat ze niet alleen maar de volgende verovering voor hem zou betekenen. Hij ziet bij haar veel meer dan slechts een enkele nacht voor zich.

“Hij houdt me stevig vast en ik laat me tegen zijn bovenlijf vallen. Zijn brede borstkas leent er zich perfect voor, dit is echt genieten.” Jaimy Smeets

Maar heeft Ashley überhaupt wel interesse als ze weet dat Sjoerd zich niet kan voorstellen dat hij de rest van zijn leven met nog maar één bedpartner deelt.

Lust en liefde van Jaimy Smeets is het steamy vervolg op Levendige liefde. Na Bob en Joyce volgen we nu Sjoerd en Ashley. Gelukkig laten Bob en Joyce zich niet onbetuigd, want bij die twee stond nog wel iets open.

Jaimy Smeets zet op een vlotte manier het verhaal in het heden. Ze geeft de karakters een klein beetje achtergrond, maar die is vrij beperkt. Dat miste ik misschien op een paar korte momentjes, maar ik vond het geen obstakel. Je krijgt voldoende essentiële informatie om de personages te willen leren kennen, en hun verhaal te willen volgen. Daarnaast is er een fijne balans tussen spice en story.

Ashley is een personage dat je makkelijk aardig vindt en ook Sjoerd is sympathiek. Zijn eerlijkheid vond ik ontwapenend. Hij veroverde veel vrouwen, maar hij was altijd open over zijn intenties. Hierdoor heb je ook niet het gevoel dat hij bewust kwetsend bezig was. De bekende en nieuwe personages waar de auteur de hoofdpersonen mee omringt zijn leuk, en ze versterken de twee belangrijkste karakters. Daarnaast geef Jaimy Smeets ook nog wat antwoorden op vragen die nog openstonden na het eerste deel.

Lust en liefde is een heerlijk steamy romance verhaal dat je makkelijk even oppakt op wat verloren uurtjes, waarna je vervolgens met een voldaan en verwarmd gevoel verder kan met je dag.

⭐️⭐️⭐️⭐️

Instagram: sheila_hjv_inbooks

Meer recensies van sheila_hjv_inbooks

Als Jolenes helikopter crasht in Irak, moet ze terugkeren naar het huwelijk en gezin dat ze onder hoogspanning achterliet. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.