Renovatie en inspiratie
Alles zit romance auteur Hazel Hart tegen. Ze heeft een vervelende break-up achter de rug, heeft een writers-block en ze wordt haar appartement uitgezet. Als ze vervolgens een laatste waarschuwing van haar uitgever krijgt, weet ze dat er iets moet gebeuren. In een opwelling koopt ze een huis in het dorpje Story Lake.
Daar aangekomen bleek dat de informatie die ze had gelezen te rooskleurig was geweest. Het dorpje is uitgestorven en het huis is nog net geen bouwval. Als ze de Bishop broers inhuurt voor de renovatie blijken deze voor de broodnodige inspiratie te zorgen. En één broer in het bijzonder.
“Dit was een absolute ramp. Ik was er niet voor gemaakt om niet aardig gevonden te worden.” Lucy Score
Story of my life van Lucy Score is het eerste deel van de Story Lake serie en herbergt een small town romance om van te smullen.
Al vanaf het eerste boek dat ik van Lucy Score las was ik verkocht, en haar Knockemout serie staat hoog op mijn romance favorieten lijstje. Dat dat geen toevalstreffer was bewijst ze met Story of my life. Wederom betoverde ze me met haar goed getimede humor, haar aansprekende personages en een veelvoud aan gebeurtenissen. Haar twee hoofdpersonen zijn een mix van chaos en grumpy, en hun chemie maakt ze samen fantastisch. Lucy Score weet als geen ander om onder alle hilariteit en gekkigheid een wereld aan gevoelens, trauma’s en pijn te verbergen. Ze vertelt drama’s zonder dramatisch te zijn.
Lucy Score vergroot haar personages en de dingen die ze meemaken tot een proportie die net niet over de top gaat, maar wel precies gek genoeg is. Ik zat eigenlijk alle 607 bladzijden lang met een glimlach op mijn gezicht. Het verhaal van Story of my life voelt als een fijne lentedag, met af en toe een lichte herfststorm om wat reuring te veroorzaken, maar zelfs dan weet de auteur het goede gevoel te laten overheersen. De Story Lake gemeenschap is er een die verhalen te over heeft, en Lucy Score laat daar niet alleen haar hoofdpersonen opbloeien, ze geeft ook een belofte af voor de romances die ongetwijfeld nog gaan volgen.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Instagram: sheila_hjv_inbooks