De dunne lijn tussen haat en meer

sheila_hjv_inbooks 20 februari 2025
Hij haat Valentine. Hij wordt al boos als hij zijn naam hoort, en elke keer dat hij hem ziet ontploft hij bijna van woede. Hij kan zich maar nauwelijks inhouden om hem vreselijk veel pijn te doen. Maar het irritante is dat dat precies is wat Valentine van hen wil en dat hij er ook nog van geniet.

Hij weet dat mensen hem zien als een verwende en rijke gast. Maar ze kennen hem helemaal niet, ze weten niet wat er achter zijn ijzige muren zit. Ze kennen de duisternis niet die in hem schuilt, en weten niet dat hij het fijn vindt om pijn te voelen. Hij weet dat Marshall hem haat, en juist daarom wil hij dat Marshall degene is die hem die pijn geeft.

“Ik verlangde niets meer van hem dan dat en hij verlangde niets meer van mij dan dat. Het was de perfecte regeling.” N.R. Walker

Vijanden met voordelen van N.R. Walker is een steamy male romance verhaal over twee heerlijke mannen.

N.R. Walker heeft een fijn spicy feelgood verhaal geschreven. En ondanks dat ik in eerste instantie dacht dat er misschien een beetje veel herhaling in te lezen zou zijn, bewees de auteur me al heel snel dat ik helemaal verkeerd zat. Ik realiseerde me eens temeer dat je een boek de kans moet geven om te groeien, en ik ben enorm blij dat ik die tijd heb genomen. Want de beloning van het verhaal dat volgde was aangenaam en vol humor.

De auteur heeft twee uiteenlopende personages samengebracht, die elkaar tegenwerken, maar elkaar ook versterken. Dat maakt Valentine en Marshall een spannende combinatie. Ik viel voor de no nonsens houding van Marshall, mijn hart brak voor de gepijnigde Valentine en ik werd verliefd op Enzo en de manier waarop hij in het verhaal is verwerkt. Daarnaast hebben de mannen twee geweldige beste vrienden en brengen een aantal andere personages, of liefde, of kameraadschap, of (kille) spanning met zich mee.

Vijanden met voordelen is een tof queer romance verhaal met een ontzettend leuk uitgangspunt, dat tot in de puntjes is uitgewerkt.

4½ ⭐️

Instagram: sheila_hjv_inbooks