Bronzen dromen
Let op: kan spoilers bevatten!
Fayes ex-man is dood, maar nu wordt ze bedreigd door haar vader, die nog steeds op de vlucht is om uit de gevangenis te blijven. De man die haar toevlucht zou moeten zijn, is haar grootste bedreiging. En zij is niet alleen zelf in gevaar, ze moet ook haar dierbaren en haar levenswerk, het bedrijf Revenge, beschermen.
Faye verzamelt haar vriendinnen om zich heen en roept de hulp in van de enige man die ze vertrouwt om de ultieme wraak te plannen. Maar zal het haar lukken om het uit te voeren, nu haar vader hulp uit criminele kringen lijkt te krijgen en dreigender is dan ooit?
'Bronzen dromen' is het derde deel van de serie met Faye in de hoofdrol en deze keer is ze uit op wraak! Haar vader is namelijk op de vlucht en ze wordt nog steeds door hem bedreigd. Faye probeert er alles aan te doen om veilig te blijven, maar ook haar kind en moeder lijken gevaar te lopen.
Dit verhaal lees je vanuit verschillende personages en ook maak je sprongen in de tijd. Het is dus wel de hele tijd goed opletten, want je springt echt vaak van het ene naar het andere personage.
Ik was heel benieuwd wat alle verhaallijnen met elkaar te maken hadden en hoe ze samen komen met elkaar, maar naarmate het verhaal vordert worden dingen steeds duidelijker. De relatie tussen Faye en haar vader speelt ook een ontzettend grote rol. Het is dus wel verstandig om vanaf het eerste deel te beginnen, want ik denk dat er anders teveel onduidelijkheden zijn.
Toch moet ik zeggen dat ik dit niet het beste verhaal vond. Ik heb alle drie de delen gelezen en dit vond ik helaas toch het minste deel. Dit ligt echter niet aan de schrijfstijl en de korte hoofdstukken, want die heb ik juist al fijn ervaren. Ik miste gewoon wat aan het verhaal en het was niet helemaal dat wat ik er van verwacht had.
Het einde werd dan wel weer een beetje boeiender en ook wat spannender, maar over het algemeen was het toch een kleine tegenvaller. Jammer, maar niets aan te doen.
Beoordeling: 3,0
Beoordeling: 3,0