De val van Tammy Davidson
Puck maakt tijdens een kampeervakantie in Zuid-Frankrijk iets gruwelijks mee. Haar lot lijkt onlosmakelijk verbonden met dat van Jonathan, een voortvluchtige moordenaar. Maar wat is de connectie?
Tijdens de klopjacht op Jonathan belandt rechercheur Cees Vermunt in Griekenland, waar een jonge vrouw meer weet. Lukt het om, in een race tegen de klok, Jonathan te vinden en een nog groter onheil te voorkomen?
Dit boek bestaat uit vier delen en een epiloog. In het eerste deel lees je over Puck die samen met haar vriend en zoontje op kampeervakantie is in Zuid-Frankrijk. Daar maakt ze iets heel heftigs mee en dat maakte behoorlijke indruk op mij.
Vervolgens spring je in het tweede deel over op totaal andere personages. En hier lees je vanuit Cees. Hij is rechercheur en raakt betrokken bij een klopjacht op een man, genaamd Jonathan.
Even dacht ik dat de delen allemaal losse verhalen zouden zijn, want wat heeft alles met elkaar te maken? Maar na een tijdje begin je de verbindingen te zien en wordt alles steeds duidelijker.
Het was echt totaal anders dan dat ik had verwacht, maar dat maakt het tegelijkertijd ook weer heel bijzonder. Het zit zoooo anders in elkaar dan dat je zou denken. Mysterieus, hè? ;-)
De schrijfstijl van Lex is heel erg vlot en ik vond het verhaal dan ook prettig om te lezen. Vooral de afwisseling in personages was fijn. Qua spanning valt het dan af en toe wel weer mee, maar dat wordt helemaal goedgemaakt naarmate je richting het einde gaat.
'De val van Tammy Davidson' vond ik een uniek verhaal en ik heb het in één ruk uitgelezen. Misschien had ik wel op net wat meer spanning gehoopt, maar het is zeker een aanrader!
Beoordeling: 4,0 ⭐️
Beoordeling: 4,0 ⭐️