Het telefoontje
In het titelverhaal krijgt Sarah het telefoontje waar ze op zit te wachten: haar beste vriendin Mel wil dat ze langskomt omdat haar man net bij haar weg is gegaan. Maar al snel neemt het verhaal een wending…
'Het telefoontje en andere verhalen' is het nieuwste werk van B.A. Paris en bevat acht korte verhalen. Ik zag deze opeens voorbij komen op @storytel (staat ook op Kobo Plus trouwens) en ik werd héél nieuwsgierig!
De volgende verhalen staan in deze bundel:
- Het telefoontje
- De les
- De spion
- Daar zijn zussen voor
Het zijn hele korte verhalen, maar ik vond ze allemaal best leuk geschreven. Oké, misschien dat ik er twee ietsje minder vond, maar bij de rest dacht ik steeds: OEPS! Best goed/leuk bedacht!
Ik heb zelf dus wel van deze verhalenbundel genoten, maar nogmaals: het zijn enorm korte verhalen, dus ik weet niet of iedereen dit leuk gaat vinden.
B.A. Paris blijft bij mij sowieso een auteur waar ik altijd alles van wil lezen!
Beoordeling: 4,0 ⭐️
De volgende verhalen staan in deze bundel: