Ho ho ho singlereis
Coco organiseert samen met haar vriend Lars voor het eerst deze kersteditie van de singlereis naar Thailand. Op de dag van vertrek heeft Coco eigenlijk geen zin meer om te gaan. Dat komt deels omdat haar ex-scharrel David meegaat als deelnemer, ze heeft hem destijds niet zo heel netjes behandeld. En dan is er nog dat andere dingetje...
Daisy is een van de deelnemers op de singlereis. Op het vliegveld ontmoet ze Max, een charmante flierefluiter die al surfend en backpackend Thailand zal gaan verkennen. Precies het soort man waar ze ver bij uit de buurt moet blijven...
Dit verhaal begint met Daisy. Het lijkt erop dat ze weer pech heeft in de liefde, maar dan komt haar beste vriend Ollie met een idee: een singlereis naar Thailand! Daisy gooit zichzelf in het diepe en is benieuwd naar de uitkomst.
De singlereis wordt georganiseerd door Coco en haar partner Lars. Zij hebben elkaar ook zo leren kennen en het lijkt hen leuk om nu anderen ook op deze manier de liefde te laten vinden. Maar dan ziet Coco dat haar ex David zich ook heeft aangemeld en ze weet niet zo goed hier mee om te gaan.
Op papier lijken Daisy en David voor elkaar gemaakt te zijn en Coco hoopt dan ook dat het wat mag worden tussen hen. Maar dan lees je over de knappe Max en ook hij lijkt interesse in Daisy te hebben. Ik was benieuwd voor wie Daisy zou gaan. David lijkt namelijk haar soulmate, maar Max is tegelijkertijd ook heel erg interessant. En zo knap!
Coco heeft ondertussen ook nog haar eigen privéproblemen en ze zit dan ook een beetje in de knoop met haar gevoelens door een heftig onderwerp. Naar deze ontwikkelingen was ik ook erg benieuwd. Zou het weer goedkomen met haar?
'Ho ho ho Singlereis' is het derde deel van de serie, maar eigenlijk is het ook prima als losstaand deel te lezen. Ik vond het weer een leuke ervaring en het is dan ook een aanrader voor de feelgood liefhebbers. Het leest vlot en @casual.reading heeft een hele fijne en vlotte schrijfstijl!
Beoordeling; 3,5 ⭐️
Beoordeling; 3,5 ⭐️