Hoe voelt het?
Eve Monroe is een liefhebbende moeder, echtgenote en bestsellerauteur. Ze heeft net een nieuw boek afgerond en haar uitgever heeft een grootse en chique lancering voorbereid - alles wijst erop dat dit weer een groot succes gaat worden.
Dan wordt ze wakker in een ziekenhuiskamer en krijgt ze te horen dat ze is geopereerd aan een kwaadaardige tumor in haar hersenen.
Wat volgt is een aangrijpend verhaal over iemand die moet leren leven in een nieuwe werkelijkheid die totaal anders is dan die waar ze aan gewend was, zonder te weten hoelang het voor haar gaat duren.
Vroeger las ik regelmatig feelgood verhalen van deze auteur en daar was ik altijd heel erg enthousiast over, maar deze keer heeft Sophie een heel ander boek geschreven, namelijk eentje dat over haarzelf gaat.
Bij Sophie Kinsella is namelijk eind 2022 een kwaadaardige hersentumor ontdekt, waaraan ze inmiddels geopereerd is. Met hoofdpersonage Eve heeft ze ongeveer haar eigen situatie geschreven.
Ik vond dit dan ook een heftig verhaal. Het lijkt mij zo raar dat je van de een op de andere dag wakker wordt in het ziekenhuis en te horen krijgt dat je een kwaadaardige tumor hebt.
Ondanks dat de situatie heel treurig is, weet Kinsella toch met de nodige humor een mooi verhaal op papier te zetten.
Het is niet een dik boek, maar het bevat alles wat je over deze heftige periode moet weten en hoe Eve/zij en haar gezin hiermee omgaan.
Het was een meeslepend verhaal en ik raad dit boek je dan zeker aan. Ik hoop dat Sophie Kinsella nog een heleboel fijne en goede jaren mag hebben!
Beoordeling: 4,0 ⭐️
Beoordeling: 4,0 ⭐️