Wederom een topper van Ellen Lina!

Simone Schaeks 10 november 2020
Ellen is er altijd al goed in geweest om haar verhaal en de personages echt tot leven te brengen. Zodra ik een van haar boeken lees zie ik het altijd als een film voor me. Dat is wat mij betreft het beste dat je kunt hebben wanneer je een boek leest! Haar schrijfstijl is vlot, eenvoudig om te lezen en boeiend van begint tot eind.

Het verhaal bevat, zoals we van haar gewend zijn, fantastische plotwendingen. Wanneer je denkt dat je het verhaal ontknoopt hebt, gebeurt er toch weer iets waarvan je het totaal niet zag aankomen. Love it!

Tijdens het lezen vraag je je vaak af of de auteur dit zelf meegemaakt heeft, omdat het zo enorm realistisch en goed beschreven wordt. Gelukkig las ik in dit interview dat het geen autobiografie is. Wel dat Ellen het af en toe zelf angstaanjagend vindt wat ze schrijft. En dat kan ik me heel goed voorstellen. Dit boek hoort zonder twijfel in het thriller genre thuis.

Volledige recensie vind je op https://www.simscupoftea.com

Meer recensies van Simone Schaeks