Prachtig boek
Toen ik het boek had ontvangen was ik al direct verliefd op de cover. De cover trok me aan om aan de boek te beginnen. De kleuren zijn heel mooi.
Het verhaal verloopt heel vlot en je kan moeilijk stoppen met lezen, er gebeurt zoveel dat je niet anders kan dan doorlezen. Met dit boek krijg je een inkijk in het leven van een casino en wat er allemaal achter de schermen gebeurt, legaal en illegaal. Ook worden de personages goed omschreven dat je er zelf een beeld kan van vormen. Ik vond het jammer dat dit boek ten einde was, je zit zowat op een cliffhanger en wil direct de volgende lezen.
Ik kijk met veel plezier uit naar het volgende boek "hebzucht" die nog wordt gecreƫerd en ben zeker dat ik deze zal lezen en terug in de wereld van Nora zal verdwijnen.
Dit boek is een echte aanrader voor iedereen en krijgt 5 sterren van mij
Dit boek is een echte aanrader voor iedereen en krijgt 5 sterren van mij